Laserskæring


Skandia Laser Teknik kører produktion 24 timer i døgnet fra mandag morgen til fredag aften. Vi råder over en højteknologisk maskinpark, hvor vi løbende sørger for at udskifte de ældste maskiner, så maskinparken hele tiden fremstår topmoderne. Alene til laserskæringsopgaver råder vi over 9 Bystronic laserskærere, hvoraf den ene er en 6kW fiberlaser fra 2015.
På 3 af vore 9 lasere skæres der alene i rustfrit materiale. Skæring sker her udelukkende på kobberribber så der ikke efterlades mærker eller stænk på bagsiden, og disse maskiner kommer aldrig i berøring med sort stål.
Vores maskinoperatører er dygtige medarbejdere som har mange års erfaring med de forskellige maskinfunktioner. De opdateres og oplæres løbende i takt med at der installeres nye anlæg, ligesom der sideløbende køres efteruddannelser så sikkerhedskravene altid er opfyldt.
I Skandia råder vi over en VIRTEK laserscanner, så er der et specifikt emne hvor tegningsfilen mangler, så har vi mulighed for at scanne emnet,
og samtidig danne en DXF-fil til den efterfølgende procesbehandling (se video under menuen Media).

Efter skæring håndsorterer og gennemgås alle emner før de pakkes i pallerammer med mellemlæg eller foam, og uanset om det drejer sig om små eller store opgaver er servicen på samme høje niveau, hvilket sikrer en stabil og forsvarlig pakning og levering af varen.

Ved laserskæring kan vi håndtere følgende dimensioner:

  • Sort stål op til 25 mm
  • Rustfrit stål op til 12 mm
  • Aluminium op til 5 mm
  • Hul diameter ned til 0,5 X pladetykkelse. Se venligst hul. diagram
  • Max pladestørrelse: 2000×4000 mm
  • Tolerancer: +-0,2 mm, Gentagelse: 0,3 mm
  • Tolerancer: FRA 15MM +-0,3 mm, Gentagelse: 0,4 mm
468 ad