Vandskæring

Ved vandskæring åbnes der mulighed for skæring i materialetyper og -tykkelser,
hvor laser- og fibermaskiner ikke kan være med. Her er det stort set kun fantasien der sætter grænser, og vi tilbyder skæring i stort set alle materialer som f.eks. gummi, akryl, PVC, fibermaterialer, stål, keramik, titanium, granit, fliser, klinker, aluminium, kobber, messing, bronze o.s.v.

Vores 2 Bystronic vandskærere arbejder med to forskellige former for vandskæring. Det betyder at vi har mulighed for at vælge skæring med enten ét eller to skærehoveder. I skæringsprocessen anvendes der en abrasiv vandstråle, hvor der skæres med en blanding af vand og finkornet sand.

Ved vandskæring kan vi håndtere følgende dimensioner:

  • Sort stål op til 80-90 mm
  • Rustfrit stål op til 80-90 mm
  • Aluminium op til 100 mm
  • Hul diameter ned til 0,5 X pladetykkelse.
  • Max pladestørrelse: 3000×4000 mm
  • Tolerancer: +-0,2 mm
468 ad