Historie​

​Skandia knive blev grundlagt i istedgade i århus. Det var typisk med fabrikation af stanseknive til sko-og tekstilindustrien for øje, men bredte sig senere også til andre brancher som f.eks. møbel-og tæppeindustrien.

I starten af firserne begynder mange af knivkunderne at flytte deres produktion til udlandet, og nytænkning bliver nu nødvendigt for at opretholde en sund produktionsvirksomhed. Derfor vælger man at flytte til lokaler i Hørning midtby hvor der er mulighed for at stille en laserskærer op, og dermed opstår Skandia Laser Teknik. Nu satses der stærkt på produktion af laserskæring, da ønsket er at blive fast underleverandør til danske virksomheder.

I 1985 bygges der en ny hal, og Skandia Laser Teknik fremstår nu som ønsket som en virksomhed der udelukkende er underleverandør indenfor laserskæring. Der er stor aktivitet på produktionen, og gennem årene presses der 3 laserskærere ind i de efterhånden trange lokaler, hvorfor det igen er nødvendigt at ændre på produktionsfaciliteterne.

I 1999 flytter Skandia derfor på “landet” i dele af nogle bestående lokaler på Torshøjvej i Edslev, og det giver plads til at man også fremover kan udvide maskinparken. Det benytter man sig straks af ved at opstille en ny laserskærer, som gør virksomheden i stand til at skære i plader med målene 2000X4000 mm. Samtidig investeres der i kantpresser så man også her kan tilbyde en ydelse.

I 2003 overtages det totale lejemål, og det giver rådighed over ekstra 1000 m2, så foruden en lagerhal giver det mulighed for at Skandia Vandskæring kan blive en realitet. Det har længe været et ønske at kunne tilbyde kundekredsen vandskæring, som åbner op for at skære i næsten alle typer og tykkelse af materiale. Den ekstra plads giver også bedre mulighed for at følge de stigende krav der stilles til en moderne og alsidig underleverandør.

I 2007 bygges der en ny lagerhal, og det frigiver igen plads til nye maskiner i produktionen, hvor nok en laserskærer og 2 slibemaskiner bliver indkøbt.

I 2012 bliver Skandia Laser Teknik A/S “ISO9001 Certificeret”, og recertificeres i 2015.

I 2014 bliver Skandia Laser Teknik A/S “EN1090 Certificeret”

I 2015 bliver der indkøbt nye maskiner til produktionen i form af en fiberlaser, vandskærer nummer to og en vibrationsafgrater. Indkøbet giver mulighed for at opdele produktionen så man nu kan separere produktionen af rustfrit materiale og stål.

I 2019 består maskinparken således af 7 laserskærer, 3 fiberlasere 6-10 kW, 2 vandskærer, 6 kantbukkere, alt Bystronic, derud over har vi et robotsvejse anlæg og forskellige slibe-og afgratningsanlæg.

Modtag et gratis tilbud​ fra os

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud fra os, så sidder vi klar til at besvare din henvendelse.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

SKANDIA LASER TEKNIK A/S

Torshøjvej 260
​8362 Hørning


CVR: 13484449

Kontakt os

☎ Tlf.: 8692 1700

✉ E-mail: ordre@slt.dk

Følg os

Vores Facebookside

Certificering

Vi er ISO 9001 Certificeret.​