​Kantbukning og kantpresning for industrivirksomheder

Skal du have udført kantbukning? Hos Skandia Laser Teknik A/S fremstiller vi komplet færdigbearbejdede emner. Udover blandt andet laser- og vandskæring tilbyder vi både kantbukning og kantpresning.

Vi arbejder for kranindustrien, fødevareindustrien og produktionsvirksomheder, og vi har kunder i blandt andet Hørning og Århus samt andre steder i Jylland.

Varetager hele processen lige fra skæring til kantbukning

Vi kan levere komplet færdigbearbejdede emner udover laser- og vandskæring. Vi råder over seks manuelle kantpressere til kantpresning, og vi har et velassorteret sortiment af bukkeværktøjer til kantbukning.

Platformen rækker op til 3000 mm, og ved formater ud over denne størrelse har vi et tæt samarbejde med underleverandører, som vi har stor erfaring med og stor tillid til.

​​

Vi startede i 1985 og har lige siden leveret professionelle løsninger til tilfredse kunder. Vi har altid de nødvendige og opdaterede certifikater, som gør os i stand til at varetage mange opgaver. Samtidig er vi ISO 9001-certificeret og EN 1090-certificeret. Vores motto er, at vi skærer knivskarpt.

Vi arbejder i døgndrift, og du kan derfor forvente, at vi leverer et veludført resultat til den aftalte tid. Vi er en moderne og omstillingsparat virksomhed, og vi lægger altid vægt på at have et højt serviceniveau og at levere en professionel rådgivning til kunderne.

Kontakt os for at få et tilbud på færdigbearbejdede emner

Du er meget velkommen til at få mere at vide, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 86 92 17 00, eller du kan skrive til os på vores e-mail ordre@slt.dk. Herefter aftaler vi det nærmere forløb.

​​

Modtag et gratis tilbud​ fra os

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud fra os, så sidder vi klar til at besvare din henvendelse.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

SKANDIA LASER TEKNIK A/S

Torshøjvej 260
​8362 Hørning


CVR: 13484449

Kontakt os

☎ Tlf.: 8692 1700

✉ E-mail: ordre@slt.dk

Følg os

Vores Facebookside

Certificering

Vi er ISO 9001 Certificeret.​