Kantbukning og kantpresning for industrivirksomheder

Skal du have udført kantbukning eller kantpresning? Hos Skandia Laser Teknik A/S fremstiller vi komplet færdigbearbejdede emner. Ud over blandt andet laser- og vandskæring tilbyder vi både:

  • Kantpresning og -bukning af metal
  • ​Kantpresning og -bukning af plader
  • ​Kantpresning og -bukning af stål

Vi arbejder for kranindustrien, fødevareindustrien og produktionsvirksomheder, og vi har kunder i blandt andet Hørning og Aarhus samt andre steder i Nordjylland.

​Vi varetager hele processen fra skæring til bukning af metal og stål

Vi kan levere komplet færdigbearbejdede emner ud over laser- og vandskæring. Vi råder over seks manuelle kantpressere til kantpresning, og vi har et velassorteret sortiment af bukkeværktøjer til bukning af stål, bukning af plader og bukning af metal.

Platformen rækker op til 3000 mm, og ved formater ud over denne størrelse har vi et tæt samarbejde med underleverandører, som vi har stor erfaring med og stor tillid til.

Bukning af plader og stål siden 1985

Vi startede i 1985 og har lige siden leveret professionelle løsninger til tilfredse kunder. Vi har altid de nødvendige og opdaterede certifikater, som gør os i stand til at varetage mange opgaver. Samtidig er vi ISO 9001-certificeret og EN 1090-certificeret. Vores motto er: Vi skærer knivskarpt.

Vi arbejder i døgndrift, og du kan derfor forvente, at vi leverer et veludført resultat til den aftalte tid. Vi er en moderne og omstillingsparat virksomhed, og vi lægger altid vægt på at have et højt serviceniveau og at levere en professionel rådgivning til kunderne.

Kontakt os for at få et tilbud på kantpresning eller kantbukning

Du er meget velkommen til at få mere at vide om presning eller bukning af stål, metal eller plader, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 86 92 17 00, eller du kan skrive til os på vores e-mail ordre@slt.dk. Herefter aftaler vi det nærmere forløb.

​​

Medarbejdere

Cezary Tomczyk

Krzysztof Andrzejewski

Niels Anton Rafie Mørup

Tonny Egeriis

Jimmy Andersen

Modtag et gratis tilbud​ fra os

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud fra os, så sidder vi klar til at besvare din henvendelse.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

SKANDIA LASER TEKNIK A/S

Torshøjvej 260
​8362 Hørning


CVR: 13484449

Kontakt os

☎ Tlf.: 8692 1700

✉ E-mail: ordre@slt.dk

Følg os

Vores Facebookside

Certificering

Vi er ISO 9001 Certificeret.​