Robotsvejsning: Svejsning i aluminium, rustfrit stål og lignende

​Skal du have udført svejsning i rustfrit stål, aluminium eller et helt andet materiale? Hos Skandia Laser Teknik A/S tilbyder vi både robotsvejsning og manuelt svejsearbejde. 

Vi har mange års erfaring med alt fra svejsning i aluminium til svejsning i rustfrit stål, og i dag er vi en moderne virksomhed med erhvervskunder i blandt andet Hørning og Aarhus samt mange andre steder i Nordjylland og resten af Jylland.

Vores robotsvejsning sikrer en ensartet og høj kvalitet uden sprøjt

​Vi har udført manuelt svejsearbejde i mange år, hvor vi har varetaget både store og små opgaver. Vi udfører blandt andet:

  • Svejsning i rustfrit stål
  • ​Svejsning i aluminium
  • ​Svejsning i støbejern
  • ​Svejsning i jern

I 2018 udvidede vi med en robotsvejsemaskine. Den gør det nemt og overskueligt at automatisere mindre svejseopgaver. Samtidig sikrer svejserobotten en ensartet og høj svejsekvalitet uden sprøjt. Robotsvejsning udføres som regel 3-4 gange hurtigere end manuelt svejsearbejde.

Vi er i det hele taget en omstillingsparat og moderne virksomhed, som er både ISO 9001-certificeret og EN 1090-certificeret, og vores motto er: Vi skærer knivskarpt.

Hvad er svejsning?

At svejse er en proces, hvor svejseren eller robotten sammenføjer to materialer ved en særlig form for opsmeltning af grundmaterialerne. Stål og aluminium er de mest udbredte materialer. Der kan indgå et tilsatsmateriale, som danner en legering i svejsefugen.

Kontakt os for et tilbud på svejsning i rustfrit stål eller aluminium

Du er velkommen til at høre mere om vores ydelser, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på enten manuelt svejsearbejde eller robotsvejsning.

Du kan ringe til os på telefon 86 92 17 00 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail ordre@slt.dk.​​

Medarbejdere

Mikkel Toustrup

Catalin Iacovache

Modtag et gratis tilbud​ fra os

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud fra os, så sidder vi klar til at besvare din henvendelse.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

SKANDIA LASER TEKNIK A/S

Torshøjvej 260
​8362 Hørning


CVR: 13484449

Kontakt os

☎ Tlf.: 8692 1700

✉ E-mail: ordre@slt.dk

Følg os

Vores Facebookside

Certificering

Vi er ISO 9001 Certificeret.​