​Hos Skandia Laser Teknik

har vi hele tiden fokus på opgaven, og ser muligheder frem for forhindringer. Stor fleksibilitet, god service og leveringssikkerhed er nøgleord for os, og det sammenholdt med den enkelte medarbejders arbejdsglæde gør, at vi til hver en tid er en behagelig og seriøs samarbejdspartner.

Vores velkvalificerede programmører på ordrekontoret sikrer at alle emner bliver programmeret og nestet ud på pladerne på den mest materialebesparende måde, og herved opnås en rationel og effektiv arbejdsgang, hvilket er en væsentlig faktor i ønsket om at kunne levere til konkurrencedygtige priser.

Vores produktionsstyringssystem sikrer et effektivt flow gennem de forskellige processer, og ligeledes rettidig levering.

Vores logistikafdeling er gennem hele forløbet med inde over det enkelte projekt, og når alle processer er afsluttet, tager de hånd om afsendelse af varen.

​Ved ønske om tilbud, send os venligst en mail på ordre@slt.dk, med de nødvendige informationer.

Der må påregnes en ekspeditionstid på 1-2 arbejdsdage ved tilbudsgivning.

For at undgå misforståelser, fejl og forlænget ekspeditionstid, er det nødvendigt at medsende tegningsinformationer og øvrige nødvendige informationer omkring ordren.

Modtag et gratis tilbud​ fra os

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud fra os, så sidder vi klar til at besvare din henvendelse.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

SKANDIA LASER TEKNIK A/S

Torshøjvej 260
​8362 Hørning


CVR: 13484449

Kontakt os

☎ Tlf.: 8692 1700

✉ E-mail: ordre@slt.dk

Følg os

Vores Facebookside

Certificering

Vi er ISO 9001 Certificeret.​