​Maskinværksted i omstillingsparat virksomhed

​Leder du efter et professionelt maskinværksted? Hos Skandia Laser Teknik A/S tilbyder vi professionelle løsninger til kranindustrien, fødevareindustrien og produktionsvirksomheder. Vi har eksisteret siden 1985 og er i dag en moderne og omstillingsparat virksomhed, som har kunder i blandt andet Hørning, Århus og flere andre steder i Jylland.

Avanceret slibningsproces på vores maskinværksted

Det er vigtigt, at metalemnerne ikke har skarpe kanter eller grater. Derfor har vi to slibemaskiner til slibningsprocessen. De skal sikre, at slutproduktet bliver ensartet og berøringsvenligt.

Rustfrit materiale behandles udelukkende på Rustfri-Costa-sliberen. Den står i en separat afdeling på vores maskinværksted, hvor vi kun behandler rustfrit materiale. Sort stål behandles derimod på Costa-sliberen.

Der er også mulighed for at rense emnerne i bearbejdningsforløbet, og her har vi både en slyngrenser og en vibrationsafgrater.

Erfaring med alle former for traditionelt maskinarbejde

Vi arbejder med alle former for traditionelt maskinarbejde i vores maskinafdeling. Vi kan med andre ord løfte mange forskellige opgaver. Vi kan blandt andet udføre boring, gevindskæring og undersænkninger med videre.

Vores smede og øvrige medarbejdere har været i faget i mange år, og vi lægger stor vægt på at opretholde et højt serviceniveau samt at levere en professionel rådgivning. Dertil kommer, at vi er både ISO 9001-certificeret og EN 1090-certificeret. Derfor er vores motto: Vi skærer knivskarpt.

Kontakt os for at få et tilbud på en maskinopgave

Du er meget velkommen til at få en snak om vores ydelser og vores maskinværksted. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på den ønskede opgave.

Du kan ringe på telefon 86 92 17 00 for at høre nærmere, eller du kan skrive til e-mail ordre@slt.dk.

Medarbejdere

Allan Sielemann

Ebbe Fjord​

Modtag et gratis tilbud​ fra os

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud fra os, så sidder vi klar til at besvare din henvendelse.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

SKANDIA LASER TEKNIK A/S

Torshøjvej 260
​8362 Hørning


CVR: 13484449

Kontakt os

☎ Tlf.: 8692 1700

✉ E-mail: ordre@slt.dk

Følg os

Vores Facebookside

Certificering

Vi er ISO 9001 Certificeret.​