Laserskæring

Skandia Laser Teknik kører produktion 24 timer i døgnet fra mandag morgen til fredag aften. Vi råder over en højteknologisk maskinpark, hvor vi løbende sørger for at udskiftet de ældste maskiner, så maskinparken hele tiden fremstår topmoderne. Alene til laserskæringsopgaver råder vi over 7 Bystronic laserskærer, hvoraf 3 er fiberlaserskærer 6-10 kW, 4 er Co2 laserskærer som skærer i format op til 2000x4000.

På 3 af vore 7 lasere skæres der alene i rustfri materiale op til 25 mm. Skæring sker her udelukkende på kobberribber så der ikke efterlades mærker eller stænk på bagsiden, og disse maskiner kommer aldrig i berøring med sort stål.

Vores maskinoperatører er dygtige medarbejder som har mange års erfaring med de forskellige maskinfunktioner. De opdateres og oplæres løbende i takt med at der installeres nye anlæg, ligesom der sideløbende køres efteruddannelser så sikkerhedskravene altid er opfyldt.

​​

I Skandia råder vi over en VIRTEK laserscanner, så er der et specifikt emne hvor tegningsfilen mangler, så har vi mulighed for at scanne emnet, og samtidig danne en DXF-fil til den efterfølgende procesbehandling (se video under menuen Media).

Efter skæring håndsorterer og gennemgås alle emner før de pakkes i pallerammer med mellemlæg eller foam, og uanset om det drejer sig om små eller store opgaver er servicen på samme høje niveau, hvilket sikrer en stabil og forsvarlig pakning og levering af varen.

​Ved laserskæring kan vi håndtere følgende dimensioner:

  • Sort stål op til 25 mm
  • Rustfrit stål op til 25 mm
  • Aluminium op til 8 mm
  • Hul diameter ned til 0,5 X pladetykkelse. Se venligst hul. diagram
  • Max pladestørrelse: 2000×4000 mm
  • Tolerancer: +-0,2 mm, Gentagelse: 0,3 mm
  • Tolerancer: FRA 15MM +-0,3 mm, Gentagelse: 0,4 mm

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

​Ønsker du at høre mere om vores ydelser inden for laserskæring samt modtage et uforpligtende tilbud, så kontakt os gerne med det samme på telefon 86 92 17 00 eller på ordre@slt.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.​

Modtag et gratis tilbud​ fra os

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud fra os, så sidder vi klar til at besvare din henvendelse.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

SKANDIA LASER TEKNIK A/S

Torshøjvej 260
​8362 Hørning


CVR: 13484449

Kontakt os

☎ Tlf.: 8692 1700

✉ E-mail: ordre@slt.dk

Følg os

Vores Facebookside

Certificering